ĆirilicaLatinica
ОДРЖАНО ТАКМИЧЕЊЕ ШКОЛИЦА СПОРТАУ Угљевику је одржано такмичење школица спорта из ове општине, дистрикта Брчко и федералне општине Тузла, на којем је учествовало 250 такмичара предшколског и млађег школског узраста.

Такмичиле су се екипе "Спортисимо" из Брчког, "Делфин" из Тузле и домаћини Школица спорта "Мали шампиони" из Угљевика, која је организатор такмичења.

Начелник општине Угљевик Василије Перић свечано је отворио такмичење за које је изразио увјерење да ће постати традиционално и да ће окупљати још више учесника.

"Општина Угљевик стимулише спорт. Посебно нам је драго што имамо овако добру школицу спорта и тренера Младена Стевановића", рекао је Перић и гостима пожелио да понесу лијепе успомене из Угљевика.

Тренер у Школици спорта "Мали шампиони" из Угљевика Младен Стевановић објаснио је да у првом плану није резултат већ дружење и да кроз игру науче и друге вјештине.

"Прошле године учествовало је 150 такмичара, а ове 250. Надамо се да ћемо сљедеће године имати још више учесника", рекао је Стевановић новинарима.

Генерални покровитељ Другог такмичења школица спорта је општина Угљевик.