ĆirilicaLatinica
ИМЕНОВАНИ НАЧЕЛНИЦИ ОДЈЕЉЕЊАОдборници Скупштине општине  подржали су на данашњој сједници именовања начелника одјељења општинске управе.
За начелника Одјељења опште управе именован је Дарко Милановић, а на челу Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове биће Верица Петровић.

Одјељење за пољопривреду водиће Хајрија Бубић, а Одјељење за друштвене дјелатности Бошко Лукић.

Подршку одборника добила су и именовања начелника Одјељења за финансије Руже Јовић, начелника Службе за информационе технологије Данијела Јовановића, као и вршиоца дужности начелника Одјељења за привреду Јелене Џино и секретара општине Душка Вићића.

Предсједник локалног парламента Ђоко Симић рекао је новинарима да је усвојен и нови Пословник о раду СО Угљевик и да је већина тачака данашњег дневног реда усвојена једногласно.

Једногласно су подржане одлуке о усвајању Програма санитарне заштите са елеборатом о квалитету и резервама подземне воде за извориште "Угљевик", Акциони план за борбу против корупције општине Угљевик до 2019. године и одлука о расписивању и одржавању избора за чланове Савјета мјесних заједница.

Подршку свих одборника добили су извјештаји о раду тржишне инспекције и раду инспектора за храну и здравствену санитарну заштиту за протеклих пола године, као и полугодишњи извјештаји урбанистичко-грађевинске инспекције и пољопривредног инспектора и Комуналне полиције.