ĆirilicaLatinica
ЗАВРШЕНИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЈЕКТИ У ТУТЊЕВЦУУ Мјесној заједници Тутњевац код Угљевика завршен је асфалтни пут дужине 2,5 километра у засеоцима Митровићи и Шешлићи, као и објекат у оквиру спортског терена.

Начелник Угљевика Василије Перић рекао је да је ово једна од највећих мјесних заједница на подручју општине и да је познат као шљиварски крај.

Према његовим ријечима, у току године урађено је 2,5 километра асфалтног пута у засеоцима Шешлић и Митровић и дионица која спаја путну комуникацију са Мјесном заједницом Малешевци.

Перић је додао да је у Тутњевцу урађен и објекат за Фудбалски клуб "Стријелац", као и значајни пројекти за побољшање услова за обраду пољопривредног земљишта.

Он је истакао да је у ове пројекте општина Угљевик уложила 400.000 КМ из локалног буџета.

Перић је најавио наставак изградње инфраструктурних пројеката у свим дијеловима Угљевика.

"Наш циљ је да задржимо становништво на овим просторима, и у том смислу пројекат урбанизације општине Угљевик и овог подмајевичког краја се наставља", рекао је Перић.

Предсједник Савјета Мјесне заједнице Тутњевац Саво Милошевић захвалио је на значајним улагањима у овај крај и изразио наду да ће у селу ускоро бити завршен Дом културе, као и прикључак на водовод за још 20 домаћинстава.