ĆirilicaLatinica
ОДРЖАНА СКУПШТИНА БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ УГЉЕВИКА
Чланови Скупштине Борачке организације Угљевика на данашњој редовној сједници једногласно су усвојили Извјештај о раду Општинске Борачке организације за 2016.  и Извјештај о раду „Борс-препород“ фирме за запослење инвалидних лица за 2016. годину.

Предсједник Борачке организације Угљевика Јован Маринковић рекао је да је буџет за протеклу годину финансиран у цјелости из средстава општине Угљевик испуњен у  износу од 160.000 КМ.

„Извјештајна Скупштина добила је једногласну подршку у свим тачкама дневног реда. У протеклој години испуњен је план рада Борачке отрганизације а фирма „Борс-препород“ која запошљава 50 чланова породица погинулих  и ратних војних инвалида, остварила је суфицит у пословању,  за  славу  општине Угљевик додјељено је највеће признање- Повеља општине“, рекао је Маринковић.

Он је истакао да је приоритет у раду Борачке организације Угљевика за 2017. годину изградња спомен-собе за 301 погинулог борца са подручја ове подмајевичке општине и изградња бисте пуковнику Милану Јовићу.

На данашњем редовном засиједању једногласно је усвојен Приједлог програма рада Скупштине Борачке организације за 2017. годину као и Приједлог финансијског плана за 2017. годину.