ĆirilicaLatinica
ТРАДИЦИОНАЛНО ОБИЉЕЖЕН ВАСКРСДивна Томић освојила је прву награду, таблет, за најљепше нашарано јаје на традиционалној манифестацији у Храму Свете Петке Параскве у Угљевику, на којој су се надметала 123 учесника. Другопласирана Јелена Марковић освојила је мобилни телефон, а треће мјесто припало је Андреју Пајићу, који је добио звучнике.

Миленко Којић, потпредсједник Светосавске омладинске заједнице Угљевик, која је организатор манифестације "Најљепше нашарано јаје", рекао је да је ове године највећи број изложених васкршњих јаја.

Културно-умјетничкој  манифестацији, одржаној поводом највећег хришћанског празника Васкрса, претходило је пасхално вечерње богослужење које су служили свештеници Архијерејског намјесништва угљевичко-јањског, а архијерејски намјесник угљевичко-јањски протојереј-ставрофор Драган Пејчић указао је на значај јединства које треба да постоји међу људима.

Награде и слатке пакете за све учеснике обезбиједила је Општина Угљевик, као генерални покровитељ манифестације.

Начелник Угљевика Василије Перић додијелио је награде најбољима и честитао Васкрс свим Угљевичанима, пожеливши им добро здравље, мир, срећу и благостање.