ĆirilicaLatinica
НАГРАЂЕНИ ЗАСЛУЖНИ ГРАЂАНИ УГЉЕВИКА


На свечаној сједници Скупштине општине Угљевик  уручене су награде појединцима и предузећима који су у претходној години дали максимум на унапређењу и развоју општине у различитим областима.


Поводом крсне славе општине Угљевик - Свете Петке Параскеве, награде су уручили начелник општине Василије Перић и предсједник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић.
Перић је у свом обраћању говорио о развоју и модернизацији општине Угљевик, резултатима постигнутим у протеклом периоду и развојним плановима за будућност.

"Хвала свима који доприносе да Угљевик буде развијена општина, урбана средина у којој је лијепо живјети. У протеклим годинама се радило, градило и запошљавало, реализовани су привредни, културни и други значајни пројекти и Угљевик је данас развијена општина са највећим просјеком плата у Републици Српској", истакао је Перић.


Он је изразио увјерење да ће Угљевик у наредном периоду одржати ове позитивне трендове.

Златне медаље "Филип Вишњић" додијељене су Елисабети Бабић из Лахолма у Шведској за постигнуте резултате у области образовања и културе, Аци Томићу и Душанки Стевановић за постигнуте резултате из области образовања, Снежани Милошевић за постигнуте резултате у области новинарства и Мићи Матићу за постигнуте резултате у области културе.

Сребрне медаље "Филип Вишњић" додијељене су за постигнуте резултате из области образовања Сањи Ђукановић, Лазару Братићу, Петру Марковићу, Станимиру Тодићу и Ведрану Тешићу.

Златне значке општине Угљевик добили су фирме "Комби транс" и "Профи монт" за истакнут рад из области привреде.

Добитници златне значке су и Анђелија Сријемац за истакнут дугогодишњи предан рад и исказану хуманост, као и Данијел Милићевић за хуманизам и допринос у унапређењу квалитета пружања здравствених услуга Дому здравља Угљевик.


Јован Михајловић добитник је сребрне значке општине Угљевик за испољену солидарност и учињено хумано дјело, као и Раденко Грујичић за марљив рад и исказану преданост.

Захвалница општине Угљевик додијељена је Добрили Јовић за несебично залагање и пожртвован рад.